Hondentrimsalon Josha - Vorden

Wie zijn wij

 

Hallo, mijn naam is Wendy Haitink  en ik woon in Vorden met mijn gezin en onze dieren.

Wij hebben 2 honden Sterre, een Engelse Cocker Spaniel in de kleur oranje wit.(2004) en Faye ook een Engelse Cocker Spaniel in de kleur sable bont. (2014) Daarnaast hebben wij ook een kat Titus (????? uit asiel gehaald)

Na een aantal jaren in een boomkwekerij gewerkt te hebben besloot ik mijn gevoel te volgen en een opleiding tot hondentrimster te volgen. Na ruim anderhalf jaar stage en een opleiding via Cursuscentrum Dierverzorging in Barneveld ben ik eind 2007 voor de opleiding geslaagd en heb ik mijn diploma gekregen.

 

Begin 2008 besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en een eigen hondentrimsalon te beginnen. De meeste trimsalons hebben geen personeel in dienst, om aan het werk te komen in het vak kun je daarom het beste voor jezelf beginnen. Een grote maar wel erg leuke uitdaging.

De trimsalon draagt de naam Josha. Josha was onze eerste hond. Een zwart-witte Engelse Cocker Spaniel, een schat van een beest. Helaas is ze door een aangeboren hartafwijking en is maar 3 jaar geworden. In mijn trimsalon aan huis laat ik haar naam voort leven.

De behandeling van elke hond en ieder vachttype is mogelijk. Voorinformatie kunt u altijd even contact met mij opnemen (zie hiervoor mijn gegevens onder Contact). Voor de behandeling bepalen we in overleg de meeste gewenste behandeling. Afhankelijk van het ras en de vacht wordt uw hond voor of na de behandeling gewassen en gedroogd. Wassen, fohnen en verzorging van oren en nagels hoort bij de behandeling.Met Sterre,nu 12 jaar heb ik jaren behendigheid gedaan in exel.  
    Sterre in haar jongere jaren

Hier ben ik mee gestopt toen sterre 10 jaar was en verder mee gegaan met Faye.
Op dit moment doen Faye en ik behendigheid in Hengelo (gld) bij hondenschool WOOFF.
Ook doe ik met Faye trainen bij DOGWISE in Lochem, hier doen wij HOOPERS             
hier zijn we bezig met trukje te leren,faye haar pootjes op mijn voeten.(bij Dogwise)

 Zwemmen met je hond,ook georganiseerd door Dogwise
                       Alleen Faye vond er niet veel aan,dit kan je goed zien op de foto 


 

Wendy Haitink 11/01/2018 om 14:34:08